Vebjørn Sand – Pop-up utstilling 5.-9.mai

Ekstra opningsdag: tysdag 9/5 kl 12:00-17:45

Klikk for å lese om «Kunstsjokket» i Møre Nytt!

Vebjørn Sand:

Vi er i hjertet av magiske Sunnmøre 💖💖💖 170 000 har sett mine malerier på vår reise gjennom Norge og det er en ære og åpne i morgen fredag 5 Mai kl 19:00 – 21:00 i vakre Ørsta ❤️❤️❤️ hos Volda og Ørsta kunstlag på Kunsthuset.

Vi holder åpent Lørdag 6 mai kl 12:00-19:00, Søndag 7 mai 12:30- 18:00 og Mandag 8 mai kl 12:00-19:00 alle hjertelig velkomne!!

Jungeltelegrafen har gått på Sunnmøre, om Sandutstillinga som har funne vegen til Ørsta, og mange kom innom på opning av utstillinga fredag kveld:

Aune Sand ynskjer velkomen, med stort engasjement både for «Hjartet av Sunnmøre» og tvillingbror Vebjørn sine makelause verk gjennom 30 år. Aune fortel at dei no reiser rundt i Norge med dei aller beste bilda Vebjørn har laga, med spontanutstillingar, berre nokre dagar på kvar stad.

Kunsthuset i Ørsta er stoppestad nummer 30 i rekkja, gjennom dei 2 åra dei har reist rundt på dette viset. Aune og hjelparane hans har tømt ein heil lastebil med 150 bilder som no fyller begge etasjar i Kunsthuset, og alt er til sals.

Det er ein storslått oppleving å rusle rundt mellom eit uttal vakre bilder,  og ei imponerande breidde i tematikkar , teknikkar og uttrykk. Aune seier det slik: «Ja, Vebjørn har byrja kome seg no!»

Sjå også presseomtale i Møre Nytt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s